Werken bij 2021 04 16 092857

Netwerk Engineer

Ben jij een Netwerk Engineer die zich technisch graag laat uitdagen en heb je daarnaast ruime werkervaring in netwerk- en firewall beheer in bedrijfskritische IT-omgevingen, dan willen wij je graag ontmoeten.

Wij bieden:
- Samenwerking in een hecht team met gedreven collega's
- Een open en casual werksfeer
- Ruime mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
- Goede marktconforme beloning

Wij vragen van jou :
- HBO werk- en denkniveau
- Relevante werkervaring
- Dat je graag een technische uitdaging aangaat
- Uitgebreide kennis van netwerk-topologieën en protocollen

Als Netwerk Engineer bij Select IT weet je om te gaan met IT-infrastructuren en geef je adviezen voor verbetering. Onze Netwerk Engineers zijn binnen de organisatie specialisten op het gebied van LAN- en WAN-infrastructuur. In projecten is jouw ICT-kennis essentieel bij het ontwerpen en de implementatie van de netwerkinfrastructuur van onze klanten. Je ondersteunt op verzoek de afdeling Verkoop op technisch vlak bij het opstellen van offertes. Samen met collega’s loop je voorop in vernieuwingen en pas je deze op basis van ISO 27001 methodiek gecontroleerd toe. Vanuit de tweede lijn behandel je specialistische serviceverzoeken, verder voer je project- en servicewerkzaamheden uit op klant-locatie.

Jouw verantwoordelijkheden:
- Het ontwerpen, operationeel houden en verbeteren van de netwerkinfrastructuur van onze klanten
- Beveiligen en bewaken van deze netwerkinfrastructuur

Verder ben je:
- Een teamspeler
- Nauwkeurig en collegiaal
- Iemand die het leuk om met een diversiteit aan klanten samen te werken

Ons vakgebied innoveert razendsnel. Logisch dus dat onze servicedesk medewerkers en system- en netwerkengineers zich permanent blijven ontwikkelen.

Als je jezelf hierin herkent, willen wij je graag ontmoeten. Heb je meer informatie nodig of heb je een vraag? Wij zijn altijd bereikbaar op 088-2447621, vraag dan naar de afdeling Human Resources of stuur een e-mail naar werken@selectit.nl